Kipsalade

Kipsalade 

1 persoon

Ingrediënten
100 gr. ijsbergsla
50 gr. kip
30 gr. abrikozenstukjes
25 gr. rucola
15 gr. pijnboompitten

Bereiding
1. Bak de kip totdat het van binnen goed gaar is en laat deze afkoelen
2. Snij ondertussen de abrikoos in blokjes van ½ cm en was de sla
3. Snij de afgekoelde kip gelijke reepjes van 1-1½ cm breed
4. Voeg de sla, de abrikoosstukjes, de pijnboompitten en de dressing bij elkaar en meng dit totdat er een gelijke massa ontstaat
5. Voeg de kip toe aan de salade

Voedingswaarde

Energie 240 kcal
Vet
Verzadigd vet
Onverzadigd vet
12,7 gram
2,2 gram
10,5 gram
Eiwit 22,8 gram
Koolhydraten 6,6 gram
Vezels 2,3 gram

 

Reacties zijn gesloten.